Wil je een reservering verwijderen dan open je de reservering en klik je op de prullenbak, deze zie je aan de rechterkant onderaan. Voordat je de reservering definitief kunt verwijderen, krijg je eerst nog een melding naar voren.

Dit geldt alleen voor reserveringen met de status Gedownload, Optie en Bevestigd. Is de reservering gefactureerd (Definitief), dan dien je deze te Annuleren.